Smaksätt naturell kvarg

Lindahls smaksatta kvarg har ett nytt krämigt recept som tar kvargen till en ny nivå! Vi har uppdaterat receptet då vi vet från undersökningar att konsumenter efterfrågar en krämigare konsistens på kvarg och nu är vi otroligt stolta över vårt krämiga resultat. Samtidigt har vi behållit alla näringsfördelar, som proteinhalt, låg fetthalt med mera.

För dig som föredrar det gamla receptet så kan vi meddela att vår naturella kvarg fortfarande har samma konsistens som tidigare! Den går ju dessutom att smaksätta precis enligt eget tycke och smak. Här kommer några tips för dig som önskar:

- Varma bär
- Banan och jordnötssmör
- Granola
- Äpplemos
- Vaniljpulver
- Kanel och rivet äpple

Endast fantasin sätter gränserna! Prova och njut!
Elin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.