Till senaste kommentaren

Hur många procent vassleprotein är det i ert nya kvargrecept?

Hej
Lade märket till att det är vassleprotein som en separat ingrediens i ert nya kvarg recept. Har inte för mig det varit så tidigare? Så undrar hur många procent av innehållet som utgörs av denna ingrediens?
Joakim

Kommentarer

 • Hej Joakim,

  Tack för att du skriver till oss och för en intressant fråga. Lite drygt 30% av proteinet i det nya receptet på kvarg är vassleprotein. Hoppas du tycker det nya receptet är lika gott som vi gör!

  Vänliga hälsningar,
  Daniel
  Daniel
 • Tack för svaret. En följdfråga på det. Är det 30% av det totala proteininnehållet som består av vassle (dvs vasslemängden från ingrediensen ”mjölk” + vasslemängden från ingrediensen ”vassleprotein”), eller utgör ingrediensen ”vassleprotein” 30% av den totala proteinmängden (vilket isf borde resultera i att ca 50% av det totala proteininnehållet, om jag tänker rätt, utgörs av vassleprotein då hel-mjölkprotein brukar bestå av ca 80% kasein och 20% vassle)?

  Anledningen till att jag frågar är så att jag kan avgöra i vilket sammanhang jag tycker denna version av kvargen passar bäst.
  Joakim
 • Det är 30% av det totala proteininnehållet som består av vassleprotein (d.v.s. vassleproteinmängden från ingrediensen ”mjölk” + vassleproteinmängden från ingrediensen ”vassleprotein”).

  Vänliga hälsningar,
  Daniel
  Daniel
 • Tack så mycket 👌
  Joakim

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.